Futópad Verseny, szóra/csalira

2022.03.20

Futópad Verseny nevezési díj: 5000.-/kutya
Mindkét Versenyre nevezés: 8000.-/kutya
Profi fotózás díja (Sós Edit): 2000.-/kutya
**************
REGISZTRÁCIÓ, NEVEZÉS:
https://forms.gle/DMWKQiQ6foqbhmRb9
A nevezést követően díjbekérő számlát küldünk, az ott szereplő adatok alapján tudtok részvételi díjat utalni.
NEVEZÉSI HATÁRIDŐ a Versenyre:
2022.03.15, kedd, 18.00
UTALÁSI HATÁRIDŐ: 2022.03.16, szerda, 18:00
TERVEZETT PROGRAM:
08.00-08:40 - regisztráció
09:00 - előfutamok kezdete
a részletes programot a jelentkezések zárásával tesszük közzéFUTÓPAD VERSENY SZABÁLYZAT:
Diviziós verseny csali használattal:
A kutyák kétszer 1 percet futnak Firepaw Standard futópadon. Az első futam alapján soroljuk a kutyákat 6-8 fős divizióba, versenycsoportokba, a második futam azt dönti el, hogy ezeken a diviziókon belül ki milyen helyezést ér el. Diviziós versenyben mindkét futamban azonos csalitárggyal kell a kutyát csalizni.Diviziós verseny szóra:
A kutyák kétszer 1 percet futnak Firepaw Standard futópadon. Az első futam alapján soroljuk a kutyákat 6-8 fős divizióba, versenycsoportokba, a második futam azt dönti el, hogy ezeken a diviziókon belül ki milyen helyezést ér el. Diviziós versenyben mindkét futamban ugyanannak a személynek kell a kutyát biztatnia.Felszerelés:
A kutya egy normál bőr vagy szövet nyakörvet, vagy hámot viselhet (javasolt!). Fém nyakörv, fojtó stb. nem engedélyezett (lehet a kutyán, de a padra nem csatolható).
A csalis versenyben kutyák motiválására engedélyezett bármilyen tárgy pl. játék, labda, szőr, hurka, segédkar, stb Jutalomfalattal (élelem) akkor csalizható a kutya, ha a futam közben a kutya nem ér az élelemhez, és az élelem nem szennyezi a futópadot.
A csalitárgy elkapása versenyfutamban nem minősül hibának, de nyilván időveszteséget okoz, az időmérés nem áll meg. Kivétel ez alól az élelemmel történő csalizás, ahol a kutya nem érhet az élelemhez (nem ehet belőle), így ott ez kizárással jár.
Döntetlen esetén egy, egy perces futam dönt az ugyanolyan távolságot elérő kutyák között.
A részvétel alsó korhatára betöltött 9 hónap.

Facebook Eseményoldal: https://www.facebook.com/events/215886364056031